Weingut Gessinger

Vingården Gessinger, Zeltingen

                                                                                     

                                               Vindyrkere med hjerte, hånd og lidenskab

Kærlighed til vin og passion for vores håndværk: I 10 generationer har Riesling været livsgrundlaget for Gessinger-familien og den familieejede vingård. Den første dokumenterede omtale går tilbage til året 1680. Vores familie siden dette år været vinproducenter i Zeltingen, der ligger ved den midterste del af Mosel.

 

Vindyrker Alfred Gessinger har flere end 40 års erfaring med sin vingård, vinkælder og sin produktion af ​​vin. Han har overførte denne entusiasme til sin datter Sarah, der har overtaget vingården siden juli 2013 og dermed fortsætter traditionen.

For mere end 100 år siden tiltrådte Familien Gessinger „Vereinigten Weingutsbesitzern Koblenz“ der allerede dengang gik for kvalitet i stedet for mængde. I dag er Gessinger en del af den berømte Bernkasteler Ring vinforening, hvis kvalitetsorienterede filosofi afspejles i strenge acceptkriterier.

 

Gessinger dyrker Riesling og Pinot Noir på deres vinmarker i de stejle skråninger af Zeltinger Sonnenuhr, Zeltinger Schlossberg og Zeltinger Himmelreich. De fleste af vores vinstokke trives dog på de små, meget solrige terrasser på den berømte Zeltinger Sonnenuhr.

Sarah Gessinger blev i 2020 kåret som årets vinmager i kategorien ædelsøde vine af magasinet Selection :-)

Weingut Gessinger tager gerne imod besøg. Dette skal dog aftales på forhånd: 


Weingut Gessinger - Moselstrasse 9 - 54492 Zeltingen - Tel.: +49 6532-2369 - Fax: +49 6532-1578 - Email: kontakt@weingut-gessinger.de www.weingut-gessinger.de