Weingut Steffens-Kess

Mosel...bverständlich!

Weingut Steffens-Kess     Reil  

Harald Steffens og Marita Keß bor sammen med deres børn Felix, Sophie og Alice i Reil, en lille landsby beliggende i hjertet af Mosel. På de stejle skråninger dyrker de udelukkende Riesling, en af de fineste hvide vindruer i verden, og producerer unikke vine på de varme, sydorienterede Mosel-skråninger.


Weingut Steffens-Kess har en interessant online dagbog: "Billedhistorierne fra vingården Steffens-Keß". Næsten dagligt rapporteres der fra deres vingård men også andre emner relateret til vin og vin kultur bliver beskrevet. Tag et kig rundt på deres hjemmeside - eller endnu bedre; Besøg dem:-)


Økologisk vindyrkning på stejle skråninger


Da vi ikke ønsker at belaste vores vinmarker, vinstokke og vin med giftige eller tvivlsomme stoffer, har vi siden 1982 dyrket vores vinmarker økologisk. Vi tager vare på vores vinstokke i henhold til økologiske kriterier og under retningslinjerne i foreningen ECOVIN.

Vi forvandler "naturproduktet " druesaft til vin - på den mest naturlige måde:-)

Mindre er ofte mere: du kan smage det når du nyder vores vine. Vi afstår fra at anvende støtte, - og stabiliseringsmidler i vores vinfremstilling og arbejder i det hele taget med stor omhu for miljøet.

Vores Riesling-vine er kendetegnet ved deres friske stil og den fine frugtsyre men også af "terroir"; Skifer i undergrunden præger i den grad vores vine på sin helt egen individuelle måde. En naturlig fermentering gør vores vine duftende, livlige- ja, nærmest mousserende.

Vi garanterer førsteklasses kvalitet og sundhed. Som ECOVIN-medlem arbejder vi i overensstemmelse med de strenge retningslinjer fra Forbundsforeningen for Økologisk Vinproduktion. Uafhængige organer kontrollerer overholdelse af disse krav. Som forbruger har du sikkerhed for, at vi vil gøre uden kemiske toksiner og kunstgødning. Vi bruger kun værktøjer, der er af naturlig oprindelse og er produceret med ringe indvirkning på miljøet. Vi producerer individuelt udviklede, ærlige vine og praktiserer miljøbeskyttelse og naturbeskyttelse.


Steffens-Kess, Moselstr. 63

56861 Reil / Mosel

+49 6542 1246

info@steffens-kess.de

Du kan købe de dejlige vine fra Steffens-Kess i deres Webshop