Stairs N´Roses

Stairs n´ Roses ...........Rocking Moselle

Stairs n´Roses er navnet på en serie spændende vine fra Viermorgenhof. Se de flotte og anderledes etiketter og læs mere om baggrundshistorien herunder. Hvis du klikker på de enkelte etiketter, linkes du direkte om til en nærmere beskrivelse af vinene (Indtil videre kun på tysk)

En spændende artikel om projektet kan læses HER: WELTVERBAND DER WEINRITTER e.V. certifikat


Rockbandet Guns n´ Roses og sangen Stairways to heaven (Led Zeppelin)? De 2 elementer er der vist mange der kender. Julia Molitor-Justen og Dr. Daniel Molitor´s tanker og intentioner omkring vinprojektet Stairs n`Roses er dog kun delvist inspireret af ovennævnte:


Stairs (trapper) er treppchen på tysk - og Julia Molitor-Justen stammer fra byen Erden hvor de kendte vinmarker Erdener Treppchen ligger. Hendes fødehjem er tilfældigvis vingården Meulenhof:-)

Og Roses? I Kinheim - hvor Daniel jo stammer fra - ligger vinbjerget Kinheimer ROSENberg.


Julia og Daniel har således på smuk vis - gennem deres ægteskab -  forenet trapper og roser i en vinserie.


Derudover har de med deres spændende vine og anderledes etiketter "sparket" lidt til traditionerne; De fik en kendt kunstner til at udarbejde de flotte etiketter og når man ser det originale Guns n´Roses logo er man ikke i tvivl om hvor der (trods alt) er hentet lidt inspiration.


Hver enkelt vin i serien er absolut værd at smage; eksempelvis Ohrenschwein - en "orange" vin!